Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Handleiding


Stap 1 – Kies de juiste plek

Zet uw Go4Dry op een stabiele ondergrond, bij voorkeur in een goed geventileerde ruimte met een omgevingstemperatuur van minimaal 15oC. Denk bijvoorbeeld aan de bijkeuken, garage of in de omgeving van de voordeur. Zorg dat de luchttoevoeren (de roostertjes aan de zijkanten van het apparaat) niet bedekt zijn.

 

Stap 2 – Maak de Go4Dry klaar om te gebruiken.

Draai de schoenhouders naar boven. Steek de stekker in het stopcontact. Uw Go4Dry is nu klaar voor gebruik.

 

Stap 3 – Plaats een paar schoenen op de Go4Dry

Plaats de schoenen over de houders zoals aangegeven op de tekening nr 4. Druk op de knop om te starten. Voor schoenen van textiel kiest u knop volgens 4a. Zo worden de schoenen 25 minuten gedroogd op 65 graden C. Kies 4b voor lederen schoenen. Het drogen gaat dan op 45 graden en duurt 45 minuten. Drukt u 2 keer op de knop dan zal het programma 2 keer zo lang duren: 50 minuten / 90 minuten. Als het programma afgelopen is en de lampjes uit zijn zal de Go4Dry nog 5 seconden doordraaien om af te koelen en stopt de Go4Dry vanzelf.

 

*Gebruik Adapters:

 • Schuif de adapter over een poot van de schoenendroger tot ongeveer het midden, zie afbeelding links.
 • Schuif de afgesloten (hand)schoen over de adapters zie afbeelding.
 • Zorg dat er een goede doorgang is naar de binnenkant van de (hand)schoen.
 • Zet de schoenendroger aan en voel of er een luchtstroom vanuit de adapter komt.
 • Zodra dit niet het geval is probeer dan te kijken waar de luchtstroom wordt onderbroken. Verplaats de adapter dan naar dat gebied voor een goede circulatie.
 • Toe te passen voor: Laarzen, Bergschoenen, Handschoenen, Strakke schoenen, Bokshandschoenen

 

*Gebruik Drooghoes:

 • Plaats de open schoenen over de armen van de schoenendroger heen.
 • Schuif de drying bag over de schoenen en schoenendroger heen.
 • Start het programma.

Geschikt voor open schoenen, slippers, scheenbeschermers etc.

 

*Gebruik Parfumkit:

 • Schuif de adapters over de poten van de schoenendroger tot ongeveer het midden.
 • Klik de parfumkaart in de adapter.
 • Schuif de schoenen over de poten heen.
 • Start het gewenste programma

 

Tips voor veilig gebruik

Lees voor gebruik de volgende veiligheidsaanwijzingen goed door. Ga altijd voorzichtig om met elektrische apparaten. Gebruik uw gezonde verstand. Gebruik de Go4Dry op een goed geventileerde plek en niet in een ruimte waar continue gewerkt wordt. De Go4Dry maakt gebruik van ozon om geuren effectief te verwijderen. Te veel ozon is niet goed voor de luchtkwaliteit en kan hoofdpijn of ademhalingsproblemen veroorzaken. Plaats het apparaat op een solide ondergrond en zorg dat uw Go4Dry bij gebruik altijd rechtop staat. Zorg bovendien dat de luchttoevoeren – de roostertjes aan de zijkanten vrij zijn. Gebruik de Go4Dry niet wanneer het snoer of de stekker beschadigd is. Als het elektriciteitssnoer beschadigd is, dient deze te worden vervangen door de fabrikant of een erkend reparateur omdat dit gevaar kan opleveren.

De Go4Dry is geen speelgoed. Laat kinderen niet met het apparaat spelen. Laat kinderen de Go4Dry alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken. Haal het apparaat niet uit elkaar en probeer hem niet zelf te repareren of veranderingen aan te brengen. Dit kan letsel, brand of andere storingen tot gevolg hebben. Laat alleen een erkend reparateur reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de droger. U kunt altijd met problemen of vragen contact opnemen met de klantenservice van Go4Dry. Wanneer u onderdelen verwijdert of probeert zelf onderhoudswerkzaamheden te verrichten, vervalt de garantie. Houd de droger bij vuur, brandbaar gas en aantastende stoffen vandaan.

 

Ozon

Ozon is de meest natuurlijke en effectieve manier om geuren te bestrijden. Zo beschermt de ozonlaag de aarde tegen schadelijke straling. Ozon heeft ook sterk desinfecterende eigenschappen. Het is de meest natuurlijke manier om bacteriën en schimmels onschadelijk te maken en geuren te verwijderen. De gemiddelde hoeveelheid ozon die de Go4Dry produceert is extreem klein en valt binnen de wettelijke grenswaarde (GSW) van de gezondheidsraad. Ozondeeltjes worden na na enige tijd weer zuurstof (O2).

Tip: Als uw schoenen 3x een programma op de Go4Dry hebben ondergaan, kunt u daarna om en om de ozon uitzetten.

 

Onderhoud

U kunt de Go4Dry schoonmaken met een vochtige, zachte doek en een druppeltje schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurmiddelen of harde borstels. Gebruik een zachte borstel om stof en vuil uit het luchtrooster te verwijderen. Dompel de Go4Dry nooit onder in water.

 

Garantie

Er zit een jaar garantie op uw Go4Dry. De garantie gaat in op de datum van aankoop. Dit wordt automatisch geregistreerd. Schade aan de buitenkant, schade door verkeerd gebruik, schade door een ongeval, schade door reparatie of wijzigingen aangebracht door niet erkende reparateurs of apparaten die zijn gebruikt voor zakelijke doeleinden, vallen niet onder de garantie. De kwaliteit van de Go4Dry is zeer goed. Wij zijn ervan overtuigd dat u jarenlang geniet van uw Go4Dry. Neem gerust contact met ons op voor vragen of opmerkingen.