Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Hoe het begon

Lars en Marijn van den Berg zijn allebei veelbelovende talenten in de wielerwereld. Vele uurtjes worden op de fiets doorgebracht, in weer en wind. In deze tijd wordt niet alleen hun fiets en kleding op de proef gesteld maar ook hun sportschoenen. Als ze niet nat van het zweet waren dan waren ze wel nat van het weer. Het drogen van deze (vaak dure) schoenen was vaak niet in een nachtje gedaan. Dus de volgende dag de toch nog net niet droge schoenen aan en weer trainen. Hun voeten werden daarmee extra op de proef gesteld.

Lars van den Berg zocht al een tijdje naar een oplossing voor dit probleem. Na tal van producten die al in de markt zijn geprobeerd te hebben kwam hij tot de conclusie dat het ultieme apparaat er niet was. Die uitdaging ging hij aan, samen met Ronald Kazius van de firma Rokatec bedacht hij de Go4Dry, een kwalitatief hoogstaande droger die in 20 minuten de schoenen droogt en ervoor zorgt dat alle bacteriën verdwenen zijn. Een instelling op de Go4Dry voor leren schoenen zorgt ervoor dat deze met 40 minuutjes rustig en perfect bacterievrij gemaakt worden.

Omdat Lars wist dat hij niet de enige zou zijn met het probleem van stinkende natte schoenen heeft hij het product op de markt gebracht voor een concurrerende prijs. Dit Nederlandse product wordt volledig maatschappelijk en verantwoord geproduceerd.