Bikemotionbeurs actie!

Waaatttt?? Dat is een superaanbieding! De Go4Dry schoenendroger en 1 ticket voor de Bikemotionbeurs in 2019! Dat is een korting van €7,50   Klik hier voor de...

Nu ook in verschillende kleurvarianten!

Ben je fan van rose, oranje en wit? Nu kan je de Go4Dry schoenendroger bestellen in leuke kleurvarianten. Om 2018 helemaal goed te beginnen is ons prijs nu inclusief verzendkosten voor Nederland en België.  

Decemberactie! Gratis Merino Classic sokken!

Nu de hele maand december GRATIS Merino Classic sokken van Sockeloen t.w.v. €15,- Een leuk kerstcadeau voor jezelf of iemand anders. Een mooie schoenendroger en een set sokken!

Op TV bij RTL4

Drogeschoenen.nl heeft een interview gegeven over de Go4Dry op RTL4. Hoe het is ontstaan en met uitleg over de werking van de Go4Dry. Zondag 26 november om 14.30 is de aflevering uitgezonden.

Samenwerking Stichting ALS Nederland

In november 2017 zijn er samen met de Stichting ALS Nederland plannen voor 2018 gemaakt. Lars van den Berg heeft zichzelf als doel gesteld om €30.000 voor de Stichting ALS Nederland bij elkaar te halen. Dit doel wil hij onder andere bereiken door een percentage van de...