Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Trots zijn wij op onze samenwerking met Peter Boeters van de Kalknagelkoning. Een succesvol franchise-concept op het gebied van pedicure-behandelingen. Een goede kalknagelbehandeling is er een die alle facetten van het genezingsproces en de nabehandeling van kalknagels bevat. 

Dit start met een intake, gevolgd door een op de persoon gebaseerde pedicure-behandeling. Vervolgens wordt door middel van goed onderhoud van de nagel met het product van de Kalknagelkoning voorkomen dat de problemen terugkeren.

Daarnaast dienen de bronnen van bacteriën aangepakt te worden. Sokken wassen op 60 graden is bijvoorbeeld een vereiste. Een punt dat vaak vergeten wordt en de behandeling compleet maakt, is het onderhouden van de schoenen. Daar komt de schoenendroger van Go4Dry helemaal tot zijn recht! Deze zorgt ervoor dat alle bacteriën in de schoen vernietigd worden en de schoen weer droog is. 

Vanaf nu is de Go4Dry schoenendroger bij de Kalknagelkoning verkrijgbaar in de unieke kleuren wit/warmgeel. Wij van Go4Dry staan helemaal achter de werkwijze van de Kalknagelkoning! Ook kunt u nu bij ons het product kopen om te zorgen voor schone en gladdere nagels!

Kijk ook op hun website voor meer informatie:www.dekalknagelkoning.nl