Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Hoe krijg ik stinkende schoenen weer fris

Hoe vaker je schoenen draagt, hoe groter de kans dat ze gaan stinken. Vooral je favoriete schoenen, die je bijna dagelijks draagt, ruiken na verloop van tijd niet meer zo fris. Gelukkig zijn er genoeg manieren om stinkende schoenen weer op te frissen. Met de juiste trucs zorg je er zelfs voor dat ze fris blijven!

 

Vieze geurtjes uit schoenen verwijderen

Stinkende schoenen worden veroorzaakt door schimmels en bacteriën. De warme en vochtige omgeving van je schoenen is een ideale omgeving voor bacteriën en schimmels om zich te vermenigvuldigen. Als je schoenen niet de kans krijgen om goed op te drogen nadat je ze hebt gedragen, blijven de bacteriën zich vermenigvuldigen en wordt de stank in je schoenen alleen maar erger.

Hoe krijg je stinkende schoenen weer fris

Een snelle manier om je schoenen op te frissen is om ze goed te wassen. Hier zitten echter wel wat haken en ogen aan, aangezien niet iedere schoen mooier wordt van een wasbeurt. En ook schoenen die je wel kan wassen, zien er na een aantal wasbeurten er niet meer helemaal netjes uit. Het beste is dan ook om je schoenen goed te laten luchten, het liefst in het zonnetje. Dankzij de frisse lucht kunnen je schoenen goed drogen. Het zonlicht helpt om bacteriën en schimmels te doden.

Het volledig laten drogen van je schoenen in het zonnetje kan nogal wat tijd in beslag nemen. Gelukkig bestaat er een schoenendroger waardoor je schoenen niet een hele dag buiten hoeven te staan.

 

Nare geurtjes uit schoenen verwijderen met de Go4Dry schoenendroger

De Go4Dry schoenendroger combineert warme lucht met ozon, het stofje in zonlicht dat bacteriën en schimmels verwijdert. Hierdoor kunnen je schoenen ook binnenshuis minstens zo effectief drogen als buiten in het zonnetje. Het is ook nog eens een stuk sneller. In plaats van je schoenen uren moeten te missen, kun je binnen een half uur je schoenen volledig droog én schoon weer aantrekken.

Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart