Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Schoenen stinken naar regenwater

Sommigen vinden de geur van een regenbui verfrissend, maar van de stank van natte schoenen wordt niemand blij. Schoenen gaan stinken door regen, omdat in regenwater bacteriën zitten die op én in je warme schoenen lekker kunnen groeien. De stank van natte schoenen komt dus door de geur van de bacteriën die zich verveelvoudigen. Niet zo’n prettig idee, maar er is een simpele oplossing voor!

 

Stank natte schoenen

Dagen achter elkaar in natgeregende schoenen blijven rondlopen klinkt niet fris, en dat klopt. Hoe langer je de natte of vochtige schoenen aan hebt, hoe beter alle bacteriën (en schimmels van je eigen voeten) gedijen. En hoe vaker je dezelfde schoenen draagt, hoe meer je voeten in aanraking komen met deze bacteriën. Als je natte schoenen nog niet stinken, is het dus belangrijk ze goed te laten drogen.

 

Natte schoenen tips

Natte schoenen droog maken is dus de belangrijkste tip om te voorkomen dat ze gaan stinken. Maar het duurt tot 36 uur voordat een paar doorweekte schoenen volledig is opgedroogd. We snappen heel goed dat je die tijd helemaal niet hebt en dat je je schoenen de volgende dag gewoon weer wil dragen. Dé uitkomst is de Go4Dry schoenendroger. Dit compacte apparaat droogt je schoenen in een mum van tijd en doodt ook nog eens alle bacteriën die aanwezig zijn. Het resultaat zijn schone en droge schoenen die niet stinken door regen.

 

Go4Dry schoenendroger

Met de Go4Dry voorkom je stinkende schoenen in nog geen half uur. De schoenendroger heeft geen water nodig om je schoenen schoon te maken. Steek de stekker simpelweg in het stopcontact, zet je schoenen op het apparaat en wacht 25 minuten. De Go4Dry kun je voor alle soorten schoenen gebruiken; van sportschoenen tot schoenen van leer of suède. Bestel de Go4Dry nu online en zeg dag tegen stinkende schoenen door regenwater!

Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart