Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Geschikt voor sportschoenen en luxe schoenen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Stinkende schoenen door zweet

Zweet stinkt; dat weten we allemaal. Maar kun je eigenlijk wel voorkomen dat je favoriete paar schoenen gaat stinken naar zweet? Jazeker! In dit blog geven we je de beste tip om te voorkomen dat je schoenen ruiken naar zweet, bier of andere vieze geurtjes.

 

Stinkende zweetschoenen

In ons zweet zitten bacteriën die dankzij onze lichaamswarmte kunnen groeien. Deze bacteriën zorgen voor de vieze zweetgeur, helemaal wanneer het in een niet goed geventileerde ruimte opdroogt. Wanneer we schoenen langere tijd aan hebben, kan het zweet niet goed opdrogen en gaat het enorm stinken. Dit kan er allereerst toe leiden dat je liever niet je schoenen uittrekt wanneer er andere mensen bij zijn. Maar het kan ook resulteren in huidaandoeningen, zoals een schimmelinfectie. Door je schoenen goed droog te houden, geniet je langer van je favoriete paar.

 

Droge schoenen stinken

Een feestje gehad, maar flink wat bier over je heen gekregen? Of heb je een ondeugende kat die de kattenbak ontwijkt en je schoenen als wc gebruikt? Eenmaal opgedroogd geeft dit, net als zweet, een nare geur. Wassen kan dan een oplossing zijn, maar dan zijn je schoenen weer doorweekt, en gemiddeld duurt het 24 tot 36 uur voor een paar schoenen volledig droog is. Heb jij daar tijd voor? Juist, wij ook niet. Er is een manier om zonder water de vieze geurtjes uit je schoenen te verwijderen: de Go4Dry schoenendroger!

 

Go4Dry schoenendroger

Plug de schoenendroger in het stopcontact, plaats je schoenen op de houders en zet je favo serie aan. Na 25 minuten zijn je schoenen droog en bacterievrij. De Go4Dry gebruikt geen water en het compacte model zet je zo in je schoenenrek of kast. Maak je geen zorgen over de stof; op de Go4Dry kunnen zowel sportschoenen als luxe lederen schoenen. Zeg maar dag tegen stinkende schoenen door zweet!

Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart
Go4Dry Schoenendroger rood zwart